Werken bij NN

Werken bij NN

Waarom werken bij NN?

Omdat wat belangrijk is voor jou, ook belangrijk is voor ons!

Hoe verschillend en uniek we ook zijn, iedereen streeft naar een lang en gelukkig leven. NN helpt klanten, makelaars, partners, maar ook collega’s dan ook zorgen voor wat ze echt belangrijk vinden in het leven. You matter. Bij NN beseffen we maar al te goed dat jouw job een groot deel uitmaakt van je leven. We maken er dan ook een zaak van dat je je gelukkig voelt op het werk en in je job

Of je nu rechtstreeks in contact staat met onze klanten, makelaars of partners. Of je nu producten of campagnes ontwikkelt. Of je nu systemen bouwt of collega’s helpt. Alles wat je doet heeft impact. Op onze klanten, je collega’s, maar ook op jezelf. Echt een verschil maken in het leven van mensen: dat is de essentie van elke job bij NN. 

Het leven en welzijn van onze (toekomstige) collega’s, daar investeren wij in. Daarom zetten we ook in op 3 pijlers: financieel, mentaal en fysiek welzijn. Als je ons komt versterken, zorgen we samen voor een omgeving die het beste in jezelf naar boven brengt. We geven je alle kansen om je job af te stemmen op jouw leven. We kijken naar jouw talent en ervaring om onze belofte naar onze klanten waar te maken.

Bekijk onze vacatures

NN Benefits

Financieel welzijn

Jouw financieel welzijn

Wie bij ons werkt, wil actief een verschil maken in het leven van mensen. Logisch dus dat daar iets tegenover staat. Daarom krijg je bij NN loon naar werken. En dat betekent méér dan geld alleen.

Mentaal welzijn

Jouw ​​​​mentaal ​​​​welzijn

Een job bij NN? Dat zien we als een opportuniteit binnen je carrière. Want we willen dat je blijft groeien op het ritme van je leven en je ambities. Hoe we voor jou het verschil willen maken?

Fysiek welzijn

Jouw fysiek welzijn

Bij NN promoten we een goede fysieke gezondheid en het welzijn van onze medewerkers. We  geloven dat dit het energieniveau en concentratievermogen kan verhogen.

Interesse?

Laatste nieuws

 • Top Emloyer

  Voor het 12de jaar op rij Top Employer

  Els Brusselmans, CHRO: "Dit resultaat maakt mij trots! Dat onze medewerkers gelukkig zijn in hun job én op het werk, daar gaan we voor. Om dit waar te maken zorgen we voor een omgeving waar iedereen zich welkom voelt, zichzelf kan zijn en samen met ons kan groeien."

 • Kudo awards

  De eerste 'Kudo awards' voor IT

  Het begin van een nieuw jaar bij NN is ook de perfecte gelegenheid om terug te blikken en onze IT-teams en hun successen van vorig jaar te vieren. Klaar voor wat goede vibes? Bekijk onze aftermovie!

 • NN Geluksdag

  Vrijwilligerswerk met de NN Geluksdag

  Met de Geluksdag geven we onze medewerkers de kans om zich één dag in te zetten als vrijwilliger voor een goed doel. Onze CEO zette zich tijdens de geluksdag in voor vzw Katrinahof.

 • 100 km run

  2 teams liepen de 100 km run

  Twee teams van elk 4 NN collega's liepen elk de 100 km run ten voordele van Kom op Tegen Kanker! NN is supporter van alle hardlopers en dus ook van al onze NN collega's die hardlopen en samen heel wat km's rennen. Samen zamelden ze, met de hulp van hun netwerk en heel wat collega's 5.000 euro in.

NN e-Library

We vinden je persoonlijke ontwikkeling belangrijk, en daarom bieden we je 100 zakelijke e-boeken gratis aan!
Download een e-boek en stuur je carrière. 

Download e-book

Solliciteer
Top Employer 2024