Marketing

Marketing & Communicatie

Ruim vijf miljoen klanten: zowel particulieren als bedrijven. Een sterk merk met een grote bekendheid. Een compleet en zeer gevarieerd productassortiment waaronden verzekeringen, pensioenen, spaarproducten, hypotheken, beleggingen en leningen. Begint het bij jou, als specialist Marketing & Communicatie, al te kriebelen?

NN zoekt specialisten MarCom & Productmanagement

Onze Marketing & Communicatie specialisten zijn deskundige en betrokken medewerkers, die de ontwikkelingen in de markt nauwkeurig volgen en analyseren, en zich voortdurend verdiepen in de wensen en behoeften van onze klanten. De daarmee verkregen inzichten vertalen ze naar onze (online) marketing- en distributiestrategie, naar nieuwe en bestaande proposities die naadloos aansluiten op de behoefte en de beleving van onze klanten, en door gebruik te maken van innovatieve online technologieën, internet en social media. Zo kunnen we onze klanten een persoonlijke en relevante dienstverlening bieden, die altijd precies aansluit op hun leven. Voel jij je als een vis in het water met e-commerce, digital marketing en klantbelang? Twijfel dan niet en sluit je bij ons aan!

Ontdek onze vacatures

Overtuigd?

Bekijk dan gerust onze vacatures. We kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Bekijk onze vacatures

Ik kan me zowel op professioneel als persoonlijk vlak ontwikkelen.

Arsène - Auditor, Ethical Hacker, father and Ironman

Past NN bij jou?

Past NN bij jou?

Bij NN vinden we je persoonlijkheid minstens zo belangrijk als wat je kan.
Doe de 'CompanyMatch' test en ontdek in hoeverre we bij elkaar passen.

Doe de test

Solliciteer

NN e-Library

NN vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk en geeft je daarom 100 gratis business e-books cadeau! Download direct een e-book passend bij jouw carrière.

Download e-book

MarCom vacatures

Marketing & Communication Officer
Marketing & Communication | Brussels – Fonsnylaan | Permanent