Diversiteit & Inclusie

Diversiteit & Inclusie

Voel je thuis bij NN 

Als je jezelf kunt zijn, ben je op je best. Onze belofte is niet voor niets 'You matter'. Samen creëren we een werkomgeving waarin iedereen zich veilig, gerespecteerd en gewaardeerd voelt. Daarom willen we een bedrijf zijn dat open staat voor iedereen, ongeacht achtergrond, identiteit, seksuele geaardheid, religie, vermogen, opleiding, leeftijd, of cognitieve diversiteit. 
Diversiteit en inclusie zorgen voor onderlinge verbondenheid die ons bedrijf nog krachtiger maakt. Juist onze verschillende perspectieven zorgen ervoor dat we onze klanten beter kunnen bedienen en elkaar meer te bieden hebben. Het stelt ons in staat om samen creatieve en innovatieve ideeën te ontwikkelen voor de volgende fase van ons bedrijf.

Gelijke kansen voor iedereen

We zetten ons in voor gelijke kansen voor iedereen, zo hebben we bijvoorbeeld concrete targets op het verder verbeteren van de positie van vrouwen in ons bedrijf. Je vindt ons dan ook terug in de Bloomberg Gender Equality Index: een overzicht van organisaties die transparantie bieden over de gelijkheid op de werkplek. 

  • Bij vacatures hebben alle geschikte kandidaten gelijke kansen 
  • Medewerkers krijgen gelijke kansen in doorgroeimogelijkheden

Het vergroten van het aandeel vrouwelijke senior managers. Onze doelstelling is 40% in 2023.

Wij zijn van mening dat een inclusief HR beleid ons als bedrijf in staat stelt om onze klanten beter te bedienen. NN heeft een breed scala aan nationaliteiten, talen en culturen in dienst en we streven naar een omgeving die diversiteit bevordert.

Past NN bij jou?

Volop jezelf kunnen zijn, ook op het werk

Bij NN zetten we ons in voor diversiteit & inclusie op de werkvloer. Daarom hebben we samen met onze medewerkers 3 communities opgericht rond 3 van onze focusgebieden. We zijn enorm trots dat onze enthousiaste ambassadeurs staan te popelen om te werken op thema’s zoals cultural diversity, gender equality en young professionals. Samen naar verbinding zoeken, van elkaar leren en elkaar inspireren, daar gaan we voor.

#YouMatter

Woman On Board

Woman On Board

Wij zijn corporate partner van de non-profit organisatie Women on Board.
Deze vereniging zet zich in voor het bevorderen van de toegang van vrouwen tot bestuursfuncties binnen Belgische ondernemingen (publiek en privaat).

Overtuigd?

Bekijk dan gerust onze vacatures. We kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Bekijk onze vacatures

Ontdek onze vacatures