Top Employer

Over NN

Waarden

Onze kernwaarden

Wij helpen mensen zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden. Door de opbouw van een mooi pensioen, het bieden van bescherming bij invaliditeit en overlijden, helpen we mensen een thuis te creëren, gezond te leven of om zo lang mogelijk van het leven te genieten. Hierbij staan onze waarden care, clear en commit aan de basis van alles wat we doen. 

Diversiteit & Inclusie

Diversiteit & Inclusie

Diversiteit en inclusie zorgen voor onderlinge verbondenheid die ons bedrijf nog krachtiger maakt. Juist onze verschillende perspectieven zorgen ervoor dat we onze klanten beter kunnen bedienen en elkaar meer te bieden hebben. Het  stelt ons in staat om samen creatieve en innovatieve ideeën te ontwikkelen voor de volgende fase van ons bedrijf.

Maatschappelijke rol

Maatschappelijke rol

Bij NN willen we een positieve bijdrage leveren aan de samenleving. Wij willen waarde creëren voor onze klanten, medewerkers, aandeelhouders en voor de samenleving in het geheel. Dat doen we door rekening te houden met mens, milieu en maatschappij bij al onze activiteiten. Dat is terug te zien in ons productbeleid, personeelsbeleid en de samenwerkingen met onze maatschappelijke partners.