Sales

Sales

Zet jij de klant centraal bij alles wat je doet? Financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter maken voor onze klanten. Dat is de missie waar wij voor staan. Sales speelt daarbij een cruciale rol. Onze sales collega’s – zoals financieel adviseurs, accountmanagers en backoffice-medewerkers – doen er alles aan om klanten zo deskundig en professioneel mogelijk te helpen. Zij zetten zich in om onze diensten en producten – hypotheken, inkomens-, pensioen-, schade- en zorgverzekeringen – continu te verbeteren, onze processen nog efficiënter te maken en de offline en online klantervaring te optimaliseren. Zo bouwen we een duurzame relatie met onze klanten op.

NN zoekt salestalent

NN is continu op zoek naar nieuwe, vakkundige collega’s Sales. Naar mensen die het leuk vinden intensief contact met klanten te onderhouden, en die daarvoor over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden beschikken. Bovendien is het belangrijk dat je de nodige kennis in huis hebt en bovenop de marktontwikkelingen zit. Weet jij precies hoe je commerciële kansen kunt benutten? Dan zijn we op zoek naar jou. Want samen kunnen we iets bijzonders neerzetten. En daar staat wat tegenover. Wij bieden jou namelijk een dynamische baan binnen een zeer professionele organisatie, waar je je vleugels kunt uitslaan en permanent blijft leren en groeien.

Ontdek onze vacatures

Overtuigd?

Bekijk dan gerust onze vacatures. We kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Bekijk onze vacatures

Past NN bij jou?

Past NN bij jou?

Bij NN vinden we je persoonlijkheid minstens zo belangrijk als wat je kan.
Doe de 'CompanyMatch' test en ontdek in hoeverre we bij elkaar passen.

Doe de test

Solliciteer

NN e-Library

NN vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk en geeft je daarom 100 gratis business e-books cadeau! Download direct een e-book passend bij jouw carrière.

Download e-book

Sales vacatures