Finance

Finance

Bij NN helpen we mensen zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden. Dus werken in Finance draait niet alleen om cijfers, maar om mensen en hun behoeften. Als specialist in Finance kun je binnen onze organisatie op allerlei vlakken een betekenisvolle rol vervullen, want we zijn een verzekeraar, maar ook een bank, asset manager en pensioenverstrekker. En dat in een wereld die constant in beweging is. Jij geeft de producten en diensten van NN vorm en verbetert deze op basis van veel vak- en klantkennis. Onze omvang, financiële slagkracht en internationale reikwijdte maken Finance bij NN één van de meest dynamische vakgebieden.  
 
Werken in Finance bij NN betekent dat je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel hebt en dat je je goed kunt verplaatsen in een ander. Daardoor begrijp je wat onze klanten nodig hebben en ben je gedreven om hen relevante en persoonlijke producten en diensten te bieden. Jij brengt de cijfers tot leven. Je wordt graag uitgedaagd met complexe vraagstukken: die houden je scherp en je leert er veel van. Je bent nieuwsgierig en altijd op zoek naar nieuwe kennis, zowel binnen als buiten je vakgebied. Je krijgt bij ons kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Dit doe je onder andere door bij te dragen aan projecten en mee te denken over onze strategie en missie.

Ontdek onze vacatures

Overtuigd?

Bekijk dan gerust onze vacatures. We kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Bekijk onze vacatures

Past NN bij jou?

Past NN bij jou?

Bij NN vinden we je persoonlijkheid minstens zo belangrijk als wat je kan.
Doe de 'CompanyMatch' test en ontdek in hoeverre we bij elkaar passen.

Doe de test

Solliciteer

NN e-Library

NN vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk en geeft je daarom 100 gratis business e-books cadeau! Download direct een e-book passend bij jouw carrière.

Download e-book

Finance vacatures