Management

Management

Het werkveld van NN is zeer dynamisch. Denk aan de steeds verdergaande automatisering van financiële processen, aan almaar striktere wet- en regelgeving, aan kostenbesparende maatregelen en reorganisaties. Allemaal met het doel om de klanten nog beter te kunnen bedienen. Dat vraagt om professioneel leiderschap. Om managers die kunnen plannen, organiseren en leidinggeven.

Stevige persoonlijke vaardigheden

Bij NN vraagt management veel van je persoonlijke eigenschappen en vaardigheden. Je geeft leiding aan je team, waarmee je jouw en onze ambitieuze plannen realiseert. Je zorgt ervoor dat de medewerkers in jouw team individueel kunnen groeien en dat jouw team als geheel steeds beter presteert. Hierbij ga je steeds op zoek naar de juiste balans tussen de belangen van onze klanten, onze medewerkers en onze organisatie.

Je medewerkers weten wat jij van hen verwacht en wat zij van jou mogen verwachten. Je prikkelt hen door ze vrijheid én verantwoordelijkheid te geven. Door hen op inspirerende wijze feedback én complimenten te geven over de wijze waarop ze functioneren. Door hen de mogelijkheid te bieden zich persoonlijk te ontwikkelen met het oog op een goed loopbaanperspectief. Zo laat je zien dat je hun kwaliteiten, vaardigheden en resultaten waardeert. Zo geef je hen vertrouwen en kunnen zij het beste uit zichzelf halen.

Ontdek onze vacatures

Overtuigd?

Bekijk dan gerust onze vacatures. We kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Bekijk onze vacatures

Past NN bij jou?

Past NN bij jou?

Bij NN vinden we je persoonlijkheid minstens zo belangrijk als wat je kan.
Doe de 'CompanyMatch' test en ontdek in hoeverre we bij elkaar passen.

Doe de test

Solliciteer

NN e-Library

NN vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk en geeft je daarom 100 gratis business e-books cadeau! Download direct een e-book passend bij jouw carrière.

Download e-book

Management vacatures

Teamleader Claims Life Insurance
Leadership | Brussels – Fonsnylaan | Permanent