Top Employer

Top Employer

We maken er werk van dat onze medewerkers elke dag met goesting aan hun werkdag starten.

12 jaar op rij Top Employer ​​​​

​​​We zijn er trots op dat we in 2024 voor het 12de jaar op rij gecertifieerd werden als Top Employer. Het Top Employers Institute certificaat erkent organisaties die er bewust voor kiezen om hun medewerkers centraal te stellen, door middel van een uitstekend HR-beleid en goede people practices.

Top Emloyer
Els Brusselmans

Els Brusselmans, HR Manager

“Dat onze medewerkers gelukkig zijn in hun job én op het werk, daar gaan we voor. Door mee te doen aan Top Employer weten we waar we goed in zijn en waar we moeten op inzetten om het nog beter te doen. In 2023 hebben we ingezet op D&I en Employer Branding. Dat laatste met onze nieuwe careersite en dankzij de aanwezigheid van onze medewerkers op social media. En op vlak van D&I zijn onze ambassadeurs vorig jaar uit de startblokken geschoten. Ze lanceerden heel wat initiatieven rond Gender Equity, Cultural Diversity en Young Professionals. Ze zorgen ervoor dat D&I zichtbaar, bespreekbaar en gedragen wordt binnen onze organisatie. Zo creëren we samen een omgeving waar iedereen zich welkom voelt, zichzelf kan zijn en samen met ons kan groeien. Andere thema’s waar we sterk blijven op scoren zijn ons opleidingsaanbod en ons thuiswerkbeleid.  Het is fijn dat ons werk ook beloond wordt en dat we opnieuw bekroond zijn tot Top Employer én dat we voor het eerst in de top 10 staan. Dit resultaat maakt me trots."

Afbeelding
Top Employer Non Life
Afbeelding
Top Employer
Afbeelding
Top Employer EB
Afbeelding
Top Employer Finance
Afbeelding
Top Employer Non-Life 2
Afbeelding
Top Employer Finance

Bijdragen aan onze inzet voor mensen en organisatie

NN helpt mensen zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden. Uit onze missie blijkt wat voor bedrijf we willen zijn: een bedrijf dat duurzaam waarde creëert voor alle stakeholders. Het is onze ambitie om voorop te lopen binnen de sector en bekend te staan om onze getalenteerde medewerkers, onze klantvriendelijkheid en onze bijdragen aan de maatschappij.
Wij geloven er sterk in dat onze collega’s NN Belgium doen schitteren. Als werkgever vinden we het dan ook belangrijk om ondernemerschap te stimuleren en om ruimte te geven voor talentontwikkeling. Gedreven door onze waarden Care-Clear-Commit, maken wij onze merkbelofte YOU MATTER waar, ook voor onze medewerkers! 

Top Employer

Het Top Employers Institute-programma certificeert organisaties op basis van de deelname en resultaten van hun HR Best Practices Survey. De survey heeft betrekking op 6 HR-domeinen, bestaande uit 20 topics zoals People Strategy, Work Environment, Talent Acquisition, Learning, Well-being en Diversity & Inclusion. NN is gecertificeerd als Top Employer samen met meer dan 1 800 organisaties in meer dan 120 landen, die zich elk inzetten om de werkomgeving te verbeteren.  Alle business units binnen NN International Insurance nemen deel aan deze certificering. 
 

Ontdek onze vacatures

Zin in een nieuwe uitdaging?

Wil je mee ons merk uitdagen en deel uitmaken van ons team?
Bekijk dan gerust onze vacatures. We kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Bekijk onze vacatures