Young graduates

Young Professionals & Stages

Start je carrière bij NN met ...

 • Melissa Okken

  Een spontane sollicitatie

  Een job vinden die je op het lijf geschreven is. Dat is makkelijker gezegd, dan gedaan. Zeker als je nog maar net afgestudeerd bent, en nog niet hebt kunnen ervaren wat je wel en wat je niet interessant vindt. Dat weten we bij NN maar al te goed. Daarom kan je bij ons vrij solliciteren. Wij bekijken dan samen wat voor jou een goede startersjob zou kunnen zijn.

  Is er een match? Dan doen we je direct een contractvoorstel. Bij NN start je als young professional en dat betekent dat je de eerste zes maanden kan rekenen op een opleidingstraject op jouw maat, terwijl je direct ook kan proeven van uitdagende projecten. Afhankelijk van jouw profiel en interesses bekijken we samen welk groeipad je binnen NN kan bewandelen. 

 • Een stage

  Je keuze van je studie is een eerste stap in je professionele carrière. Maar of een job je echt ligt, dat ontdek je pas in de praktijk. Een stage is de uitgelezen kans om te ontdekken wat jij echt belangrijk vindt in je toekomstige job én waar jij je persoonlijk in wilt ontwikkelen. 

  Ben je op zoek naar een uitdagende stage in een veelzijdige organisatie waarin mensen centraal staan? Bij ons kun je als volwaardig lid van het team een afstudeerstage lopen. Wie jij bent als persoon en waar jouw interesses liggen, dat is belangrijk voor ons. Daarom kijken wij eerst naar talent en motivatie en daarna pas naar studierichting. Benieuwd wat jouw voorgangers vonden van hun stage bij NN? Bekijk het verhaal van Brecht, gestart als stagiair en nu vast in dienst.

 • HR

  Een vakantiejob

  Je bent nog volop aan het studeren, maar je bent nu al benieuwd naar een eerste werkervaring. Waarom dan geen vakantiejob bij NN in lijn met je studies? Je leert niet enkel meer bij over ons bedrijf en onze producten, maar je geeft jezelf ook de kans om te ontdekken wat je graag of niet graag doet. En je wordt er ook nog eens voor betaald. Niet mis toch?

 • Trainees

  Een traineeship bij NN Group

  Ben jij op zoek naar een vliegende start voor je carrière? Ben je er klaar voor om jezelf continu te ontwikkelen en uit te dagen? Kies dan voor het Traineeship bij NN Group! Tijdens het Traineeship van 2 jaar leer je NN Group goed kennen en krijg je alle ruimte om je plek bij NN te vinden. De combinatie van een persoonlijke benadering, internationale kansen en een flinke dosis plezier maakt het Traineeship uniek. De mogelijkheden van wat je kunt gaan doen zijn eindeloos, jij zit in de driver's seat van je carrière.
   

Start je carrière bij NN als stagiair

Ben je student en wil je een eerste werkervaring bij ons opdoen als stagiair?
Laat je gegevens achter en we contacteren je binnenkort!

Kies voor een eerste job bij NN

Studeer je af en wil je een eerste werkervaring bij ons opdoen?
Laat je gegevens achter en we contacteren je binnenkort!

Waarom kiezen voor NN een goed idee is?

Wil jij graag je carrière een vliegende start geven bij een internationale verzekeraar? Dan ben je bij NN aan het goede adres. We zijn namelijk altijd op zoek naar jonge talenten met een frisse blik om ons bedrijf te versterken. Je komt terecht bij een Top Employer die de groei en het werkgeluk van zijn medewerkers centraal zet.

 • Onze waarden: Care, Clear & Commit. Onze drie waarden vertalen we door in alles wat we doen.
 • Onze missie: Maak je deel uit van ons NN-team, dan draag jij bij aan een lang en gelukkig leven van onze klanten. En dat gaat verder dan onze productoplossingen.
 • Onze beste troeven: De leuke teamsfeer, de vele opleidingsmogelijkheden en een moderne werkomgeving, vlakbij het station van Brussel-zuid. Ook thuiswerk zit goed ingeburgerd in onze manier van werken

Bekijk onze vacatures

Rémy

Ik koos voor NN omwille van de warme sfeer, de interessante projecten en het mooie salarispakket.

Rémy - Cost Controller

Past NN bij jou?

Past NN bij jou?

Bij NN vinden we je persoonlijkheid minstens zo belangrijk als wat je kan.
Doe de 'CompanyMatch' test en ontdek in hoeverre we bij elkaar passen.

Doe de test

Solliciteer

NN e-Library

NN vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk en geeft je daarom 100 gratis business e-books cadeau! Download direct een e-book passend bij jouw carrière.

Download e-book