HR

Human Resources

Zonder mensen geen diensten en zonder diensten geen financiële dienstverlener. We doen dan ook ons uiterste best voor onze medewerkers, zodat ze kunnen uitmunten, zich kunnen ontplooien en optimaal kunnen bijdragen aan de financiële dienstverlening aan onze klanten.

De afdeling Human Resources is verantwoordelijk voor het strategische personeelsmanagement. Onze human resources-experts spelen een leidende rol bij het aantrekken van jong talent en ervaren professionals. Ze denken na over arbeidsvoorwaarden, beoordelingsprocessen en verandertrajecten. Ze zorgen ervoor dat onze medewerkers trainingen en opleidingen kunnen volgen. Maar ze werken ook aan de vitaliteit en mobiliteit van onze medewerkers. En dat doen ze niet alleen. Want de human resources-experts hebben een centrale plaats in onze organisatie en werken samen met alle afdelingen van NN.

Lijkt jou dat wat? Laat het ons dan weten en kom onze afdeling Human Resources versterken.

Ontdek onze vacatures

Overtuigd?

Bekijk dan gerust onze vacatures. We kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Bekijk onze vacatures

Past NN bij jou?

Past NN bij jou?

Bij NN vinden we je persoonlijkheid minstens zo belangrijk als wat je kan.
Doe de 'CompanyMatch' test en ontdek in hoeverre we bij elkaar passen.

Doe de test

Solliciteer

NN e-Library

NN vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk en geeft je daarom 100 gratis business e-books cadeau! Download direct een e-book passend bij jouw carrière.

Download e-book

HR vacatures

No items found