Risk

Risk

Met een baan in Risk kun je bij NN echt het verschil maken. De carrièremogelijkheden zijn talrijk en het vakgebied is veelzijdig. We zijn namelijk verzekeraar, pensioenverstrekker, bank én asset manager. Een diverse en internationale organisatie in een wereld die continu aan verandering onderhevig is. 
 
De diensten en producten van NN zijn maatschappelijk relevant en het is dan ook van groot belang dat we beslissingen goed afwegen. Wat we vandaag doen, beïnvloedt de wereld van morgen. Dit biedt jou de uitdaging die je nodig hebt. 
 
Jij zet maar al te graag je tanden in complexe vraagstukken op het vlak van economie en maatschappij. Bij Risk bekijken we dit vanuit verschillende invalshoeken: strategie & organisatie, financieel, operationeel en IT.  Jouw expertise beperkt zich dan ook niet tot het signaleren en beheersen van de risico’s, maar draagt bij aan het benutten en creëren van kansen
 
Werken in Risk betekent helpen om complexe zaken simpel te maken, zodat het bedrijf in staat wordt gesteld om weloverwogen besluiten te kunnen nemen. Door proactief te adviseren op basis van gedegen analyses en (grote) datasets, ben jij de strategische businesspartner waar we naar op zoek zijn. Zo draag je bij aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen op een gecontroleerde en beheerste manier. Hierbij behartig je belangen van onder andere de klant én bescherm je onze klanten en de organisatie. Daar heb je de perfecte combinatie aan vaardigheden voor in huis. Als goede stakeholder manager heb je empathisch vermogen, ben je analytisch sterk en sta je stevig in je schoenen. Je bent dus niet bang om keuzes te maken en een kritisch tegengeluid te laten horen. Ook wil jij de beste blijven in je vak door je leven lang te blijven leren. 

Thomas De Boer

Thomas De Boer

‘NN biedt een breed scala aan werkzaamheden voor risk managers of actuarissen. De stap naar een ander bedrijfsonderdeel is snel gezet. En dat is precies wat ik heb gedaan. Nu werk ik als actuaris bij Movir, de arbeidsongeschiktheidsverzekeraar (AOV) van NN. Een functie waarbij je echt met je voeten in de klei staat.'

Lees meer

Ontdek onze vacatures

Overtuigd?

Bekijk dan gerust onze vacatures. We kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Bekijk onze vacatures

Past NN bij jou?

Past NN bij jou?

Bij NN vinden we je persoonlijkheid minstens zo belangrijk als wat je kan.
Doe de 'CompanyMatch' test en ontdek in hoeverre we bij elkaar passen.

Doe de test

Solliciteer

NN e-Library

NN vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk en geeft je daarom 100 gratis business e-books cadeau! Download direct een e-book passend bij jouw carrière.

Download e-book

Audit & Risk vacatures