Maatschappelijke rol

Maatschappelijke rol

Positieve verandering in de samenleving

Bij NN willen we een positieve kracht zijn in het leven van onze klanten. We geloven dat dit ook inhoudt dat we verantwoordelijkheid nemen voor het welzijn van de samenleving in het algemeen. Bij NN willen we als maatschappelijk verantwoorde onderneming onze middelen, expertise en reikwijdte inzetten om de samenleving te helpen bij het bereiken van duurzame welvaart op de lange termijn.

Corporate Citizenship

Corporate Citizenship

Bij NN helpen we mensen om te zorgen voor wat voor hen het belangrijkst is. Alles wat we doen is gebaseerd op onze waarden: care, clear, commit. Dat betekent dat we elkaar en de wereld waarin we leven respecteren. Corporate Citizenship is een integraal onderdeel van de manier waarop we zaken doen, van de manier waarop we onze klanten benaderen en van ons investeringsbeleid. Dit komt tot uiting in de oplossingen die we onze klanten bieden, in onze bedrijfsvoering, in onze samenwerking met maatschappelijke partners en in ons personeelsbeleid.  We geven ook financiële ondersteuning aan een aantal non-profit organisaties en faciliteren vrijwilligerswerk. Zo implementeren we onze waarden.  

Lees meer

Jouw geluk, je leven lang

Dat is onze missie richting onze klanten, partners, de maatschappij en onze medewerkers. Die belofte proberen we als bedrijf waar te maken via verschillende initiatieven. Met de Geluksdag kunnen onze collega's zicht tot 2 werkdagen per jaar inzetten als vrijwilliger voor een goed doel. Zo vergroten we samen onze maatschappelijke impact. Van anderen gelukkig te maken, draag je trouwens ook bij aan je eigen geluk. Mooi meegenomen toch.

Ontdek onze vacatures

Overtuigd?

Bekijk dan gerust onze vacatures. We kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Bekijk onze vacatures