Persoonlijke ontwikkeling

Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling

Hier groeien je kansen elke dag

Een job bij NN? Dat zien we niet als een doel op zich, maar als een begin. Want we willen dat je blijft groeien. Dus geven we je alle ruimte. Zodat je carrière kan blijven evolueren, op het ritme van je leven en je ambities. Hoe we voor jou het verschil willen maken?

Afbeelding
Werken is leren
Werken is leren​​​

Je belangrijkste opleiding krijg je ‘on the job’. Je manager, je mentor, je collega’s: iedereen deelt zijn kennis en leert van elkaar. Bovendien bieden we je de kans om opleidingen te volgen om jouw kennis en kunde uit te breiden.

Afbeelding
Persoonlijk gesprek
Een persoonlijk gesprek

We zijn open, eerlijk en transparant. Dus vinden we het belangrijk om regelmatig feedback te geven (en te krijgen). Elk kwartaal heb je daarom een ‘check-in’-gesprek met je manager, om te kijken hoe het gaat en wat je nodig hebt om nog beter te worden. Maar ook binnen je team creëren we een omgeving waarin iedereen elkaar kan aanspreken en helpen groeien.

Afbeelding
Een loopbaan die met je meegroeit
​​​​​​​Een loopbaan die met je meegroeit 

Jouw ambities en dromen zijn uniek. En wie weet wat de toekomst brengt? Daarom krijg je van ons alle kansen om je loopbaan uit te bouwen of om te gooien. Een andere uitdaging, een andere afdeling? Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Dus zeg het maar: wat werkt voor jou?

Ontdek onze vacatures

Overtuigd?

Bekijk dan gerust onze vacatures. We kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Bekijk onze vacatures