Mentaal welzijn

Jouw ​​​​mentaal ​​​​en fysiek welzijn

Een job bij NN? Dat zien we als een opportuniteit binnen je carrière. Want we willen dat je blijft groeien op het ritme van je leven en je ambities. Hoe we voor jou het verschil willen maken?

Persoonlijk gesprek

Afbeelding
Persoonlijk gesprek

We zijn open, eerlijk en transparant. Dus vinden we het belangrijk om regelmatig feedback te geven (en te krijgen). Elk kwartaal heb je daarom een ‘check-in’-gesprek met je leidinggevende, om te kijken hoe het gaat en wat je nodig hebt om nog beter te worden. Maar ook binnen je team creëren we een omgeving waarin iedereen elkaar kan aanspreken en helpen groeien. De belangrijkste opleiding krijg je ‘on the job’. Je manager, je mentor, je collega’s: iedereen deelt zijn kennis en leert van elkaar. Bovendien bieden we je de kans om opleidingen te volgen om jouw kennis en kunde uit te breiden.
 

Een loopbaan die meegroeit met jou

Afbeelding
Een loopbaan die meegroeit met jou

Jouw ambities en dromen zijn uniek. En wie weet wat de toekomst brengt? Daarom krijg je van ons alle kansen om je loopbaan uit te bouwen of om te gooien. Een nieuwe uitdaging, een andere afdeling? Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Dus zeg het maar: wat werkt voor jou?

NN Wellbeing Services

Afbeelding
NN Wellbeing Services

Als werkgever vinden we het belangrijk om mee zorg te dragen voor de wellbeing van onze medewerkers net zoals we dat voor onze klanten willen doen. Met de NN Wellbeing Services kunnen onze collega’s en hun gezinsleden rekenen op gratis professionele hulp, wanneer hun welzijn onder druk staat. En dat 24/7 en volledig anoniem. Zowel met professionele begeleiding als met praktische tips. En dat is echt vrij uitgebreid. De NN Wellbeing Services zijn er om je ondersteuning te bieden voor tal van onderwerpen en op verschillende vlakken. 

Happy ​​​Mondays

Afbeelding
Happy Mondays

We maken er een zaak van dat elke medewerker zich goed voelt. We leiden allemaal zo’n druk leven dat hierbij stilstaan belangrijk is geworden. Daarom organiseren we in samenwerking met Happy Mondays workshops om medewerkers te helpen aan hun veerkracht te werken. Tijdens de sessies leer je hoe je omgaat met stress en wat je kan doen om de batterijen terug op te laden. 

Een job is meer dan werk

Afbeelding
Een job is meer dan werk

Hier kom je terecht op een dynamische werkplek in het bruisende Brussel. Je vindt er collega’s die je steunen, een omgeving die inspireert en een modern gebouw waar het leuk (samen)werken is.

Work-life balans

Afbeelding
Work-life balans

Een goed evenwicht tussen je werk en je leven, dat vinden we belangrijk. Daarom is het bij ons geen of-of verhaal, maar een ‘NN’-verhaal. Met 32 verlofdagen en nog enkele extra in functie van het aantal jaren dat je bij ons werkt. Bovendien kan je in de meeste functies flexibel je werktijden kiezen, deeltijds werken of van thuis uit werken. Geen stress in de file dus, of alle tijd om je kinderen op te halen aan de schoolpoort.

Feedback

Langer Leven

Door onze stijgende levensverwachting leven we alsmaar langer. Maar dankzij de evolutie in de wetenschap en de gezondheidszorg kunnen we dat doen op een actieve manier. Hierdoor blijven we langer jong. En dat brengt heel wat mogelijkheden, maar ook uitdagingen met zich mee.

Ontdek ons onderzoek

De link tussen bewegen en geluk?

Wie regelmatig beweegt, voelt zich beter in zijn vel en leeft langer. Maar wat is nu net de link tussen bewegen en geluk? Dat onderzoeken we dit jaar, aanvullend op ons gekende Nationaal Geluksonderzoek, samen met UGent. Want we willen je tonen dat je heus geen marathon hoeft te lopen om je goed in je vel te voelen. Zie het als een mentale en fysieke training voor je langer en gelukkiger leven.

Fysiek welzijn
Ontdek onze vacatures

Overtuigd?

Bekijk dan gerust onze vacatures. We kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Bekijk onze vacatures