Finance

Purchasing Expert

Purchasing Expert

 • Brussels – Fonsnylaan
 • Permanent
 • Finance

Wat is jouw impact als IT Procurement Expert bij NN?
Dit is het moment voor jou voor die nieuwe, interessante stap in jouw inkoop carrière! In een organisatie die volop in beweging is, vol uitdagingen in het IT landschap kun jij als IT inkoper echt je ei kwijt. Je komt te werken in een inkoopteam met 1 directe inkoop collega, waarbij jij je hoofdzakelijk op de IT categorie zal richten. In de rol help je NN België de juiste IT partners te contracteren en door te ontwikkelen èn ben je met jouw IT kennis en ‘can do’ mentaliteit een echte gesprekspartner voor de CIO en zijn team.  Daarnaast zorg je voor goede afstemming met de andere betrokken staffuncties, zoals Legal en Compliance. 
Daarnaast werk je samen met je directe collega ook aan de ontwikkeling van de inkoopfunctie, waarbij je ondersteunt wordt door de NN International inkooporganisatie. Naast je waardevolle input aan de NN België organisatie, ben je ook onderdeel van de NN International inkoopfunctie, wat jou een extra mogelijkheid tot kennisuitwisseling en samenwerking biedt.

 • Wat ga je doen?

 • Alle IT inkooptrajecten voor NN België van a tot z, waarbij je vaak samenwerkt met je collega’s van Procurement International en Group Procurement

 • Voorbereiden en uitvoeren van onderhandelingen met leveranciers

 • Bijdragen aan de duurzame waardecreatie voor NN België (inclusief ESG, Compliance, continuïteit, de juiste partners)

 • Bijdragen aan de IT simplificatie binnen de NN België organisatie

 • Ontwikkelen van een diepgaande IT Category fact base en Category Plan, op basis van een robuuste data analyse

 • Samen met je Procurement collega’s in België en NN International werken aan de ontwikkeling van de inkoopfunctie van NN België, op zoek naar continue verbetering

 • Samen met je collega in België opstellen, presenteren en opvolgen van het inkoopjaarplan

 • Continu verbeteren van de samenwerking met de verschillende stakeholders binnen NN België en NN International rondom Procurement processen

 • Wat heb jij te bieden als IT Procurement Expert?  

 • Meerdere jaren relevante ervaring als inkoper, bij voorkeur met aantoonbare IT inkoop ervaring.

 • Jouw proactieve, resultaatgerichte en ‘can do’ mentaliteit, waarbij je met oog voor de belangen van de organisatie, continu op zoek bent naar de beste houdbare oplossing en deal voor het bedrijf.

 • Je aandacht voor details, terwijl je ook het grotere plaatje kunt zien, zowel binnen de organisatie, projecten, als ook wanneer je bezig bent met de contractering.

 • Je affiniteit met en kennis van IT en innovatie, waarmee je een echte gesprekspartner bent voor de IT organisatie.

 • Jouw kwaliteiten om de IT – en andere stakeholders (op ieder niveau) mee te nemen door het hele inkooptraject, van a tot z en daarin met goed onderbouwde adviezen te komen.

 • Je sensitiviteit, waarmee je rekening houdt met de belangen van alle betrokkenen in je werk en hen samen brengt om het beste resultaat voor het bedrijf te realiseren.

 • Jouw drive voor verbetering, zowel voor inkoopfunctie als richting de business (mogelijke nieuwe leveranciers, andere contractvormen).

 • Jouw focus op samenwerken, elkaar verder helpen. Je kan het goed alleen, maar samen bereik je meer.

 • Opleiding en ervaring

 • Master- of bachelordiploma of gelijkwaardig niveau door ervaring in de functie van IT-aankoper.  

 • Relevante inkoopopleiding is een plus.

Goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal.
Ervaring in een gereguleerde branche, zoals banken en verzekeringen, is een troef, maar zeker niet vereist.

 • Ervaring met werken in een internationale omgeving is ook een troef, maar ook zeker niet vereist.
  We vragen behoorlijk wat, maar je krijgt daarvoor veel terug. Wat heeft NN jou te bieden? 

 • Care. Clear. Commit. NN zorgt voor een job die werkt voor jou. 
  Dit is een unieke rol met een echte mogelijkheid om een verschil te maken, om zowel de inkoopfunctie als de organisatie verder te brengen. Je werkt in een klein team, met daarnaast een groot international netwerk, met collega’s die gepassioneerd zijn over inkoop, maar ook een stuk plezier heel belangrijk vinden. Word onderdeel van deze prachtige reis, bij een leider binnen de Europese financiële industrie, die volop in beweging is!

 • NN heeft mensen nodig zoals jij, authentiek en geëngageerd, die het beste van zichzelf willen geven aan onze klanten, met frisse ideeën en de gedrevenheid om initiatief te nemen. Mensen die onze waarden logisch en evident vinden. Maar vooral mensen met een unieke persoonlijkheid die het verschil maken. Wees dus vooral jezelf. Dat waarderen we bij NN!
  Hoe? 

 • Je ontvangt van ons een aantrekkelijke verloning, aangevuld met extralegale voordelen zoals:

een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijd- en ecocheques, 20 vakantiedagen, 12 adv-dagen. 

Je krijgt de kans jouw unieke talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen, zodat je verder kan bouwen aan jouw loopbaan.

Het aanbod is divers: opleidingstrajecten op maat, workshops, coaching, on-the-job learning, … 

Bij NN weten we hoe belangrijk ontspanning is! Daarom zetten we in op een goede balans tussen werk en privé.

Thuiswerk, glijdende uren en online sportlessen maken het voor jou gemakkelijker om het juiste evenwicht te vinden. 

En om jouw creativiteit nog een duwtje te geven, hebben we ook gedacht aan een toffe, volledig vernieuwde werkomgeving waar je je thuis voelt, gelegen in het bruisende Brussel, vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. 

NN Group
Ons bedrijf is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. We zijn actief in 11 landen en sterk aanwezig in een aantal Europese landen en in Japan. We tellen ruim 20 miljoen klanten, staan genoteerd op Euronext Amsterdam en hebben zo’n 16 000 mensen in dienst. Onze hoofdzetel bevindt zich in het Nederlandse Den Haag.

Onze waarden
Onze bedrijf draait rond mensen en heeft alles te maken met vertrouwen. Iemands financiële aangelegenheden toevertrouwd krijgen is een verantwoordelijkheid die we bijzonder ernstig nemen. Bij NN helpen we mensen om zorg te dragen voor datgene wat er voor hen het meeste toe doet. Vanuit onze kernwaarden ‘care, clear, commit’ doen we dit op een zorgzame, transparante en geëngageerde manier.

Diversiteit en inclusie
We aanvaarden mensen zoals ze zijn. Samen bouwen we aan een omgeving waarin mensen zich welkom, gewaardeerd en gerespecteerd voelen. In onze onderneming willen we onze medewerkers motiveren om ernaar te streven unieke klantervaringen tot de standaard te maken. We zien graag dat iedereen haar of zijn steentje bijdraagt tot het welbevinden van onze grote familie.

Maatschappelijke betrokkenheid
We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om bij te dragen tot maatschappelijk welzijn. We willen onze beschikbare middelen, ervaring en bereik inzetten opdat die resulteert in een duurzame bloei van de samenleving voor de lange termijn.